عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

رییس سازمان انرژی اتمی ایران به وین می‌رود

رییس سازمان انرژی اتمی ایران به وین می‌رود رئیس سازمان انرژی اتمی از سفرش به وین برای شرکت در نشست سالیانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد و گفت که با گروسی هم دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگویی با خبرگزاری ایران پرس از سفرش به وین پایتخت اتریش برای شرکت در شصت و ششمین اجلاس سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد و گفت: همه کشورها حق دارند در فناوری هسته‌ای فعالیت کنند و جزو تکالیف مصرح اساسنامه آژانس است که دسترسی به فناوری صلح آمیز هسته‌ای را برای همه کشورها تسهیل و پشتیبانی و حمایت کند.

 

وی با بیان اینکه ما متعهد به ضوابط پادمان و ان.پی.تی هستیم و آن را رعایت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: مواضع کشور را در سخنرانی‌ام در این نشست بیان خواهیم کرد.

 

اسلامی عنوان کرد: اتهاماتی که به صورت ناروا و پرتکرار ۲۰ سال است علیه ایران مطرح می‌کنند و مکان‌هایی که ادعا می‌کنند، مکان‌هایی ساختگی است و ربطی به دولت ندارد و اصلا تاسیسات نیست. اینها براساس اطلاعاتی است که عناصر ضد انقلاب و سرویس‌ها هر بار با شکل و شمایل و ادبیات جدید پردازش می‌کنند و دامن می‌زنند و هدف آنها کُند و مختل کردن پیشرفت جمهوری اسلامی ایران است و به یاری خدا در این زمینه روشنگری خواهیم داشت.

 

وی همچنین اعلام کرد که در مدت حضورش در وین با مقامات حاضر در این نشست ملاقات خواهد کرد و افزود: ملاقاتی با گروسی خواهم داشت. امیدوارم این حضور، مذاکرات و گفت‌وگوها تسهیلگر باشد و کمک کند نوع برداشت‌هایی که نسبت به ایران دارند و متاثر از فشار سیاسی و عملیات روانی است، هر چه زودتر خاتمه یابد و براساس مقررات آژانس روند امور تنظیم شود و به یاری حق تعالی از این مرحله عبور کنیم.

 

به گزارش فارس، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی پیش از این در اظهاراتی گفته بود: پیغام‌هایی که از طرف آژانس آمده، نشان می‌دهد قصد بستن پرونده سه مکان ادعایی را دارند. امیدواریم صادق باشند و بیش از این وقت خود را تلف نکرده و فکر نکنند که با چنین موردی بتوانند فشار حداکثری اعمال کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار